Οροι Χρησης

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου (εφεξής horecacandles.gr) υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση του horecacandles.gr αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης του horecacandles.gr. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης της παρούσας, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του  horecacandles.gr. Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του horecacandles.gr καθώς η συνεχής χρήση του συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην ιστοσελίδα του  horecacandles.gr, συμφωνεί να:

α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το horecacandles.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στης υπηρεσίες του

β) διατηρεί και ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του επιμελώς ώστε να διατηρούνται ενημερωμένα, έγκυρα, ακριβή, αληθή και πλήρη. Εάν οποιεσδήποτε από τις παρεχόμενες πληροφορίες του επισκέπτη / παραλήπτη / αγοραστή είναι αναληθείς, ελλιπείς ή ανακριβείς, η επιχείρηση μας δύναται να αναστείλει ή να μην ολοκληρώσει την εγγραφή του χρήστη και να αρνηθεί οποιαδήποτε τωρινή ή και μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας.

 

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ​

Το  horecacandles.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της  horecacandles.gr σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους όπως παρατίθενται κατωτέρω και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλονται για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. Το ελάχιστο ζητούμενο ποσό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι τα δέκα (10) Ευρώ (€).

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή των προϊόντων που αγοράστηκαν μέσα από την ιστοσελίδα / ιστότοπο  horecacandles.gr γίνεται μόνο εντός νομού Αττικής και μόνο αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η αποστολή εντός του Νομού Αττικής γίνεται με επιπρόσθετη χρέωση τριών (3) Ευρώ (€) που συμπεριλαμβάνετε στο τελικό σύνολο, αλλά παραμένει εμφανή στο υποσύνολο, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (εφεξής checkout).

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ​

Η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση ή με κατάθεση σε Εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό με έδρα την Ελλάδα. Η αντικαταβολή φέρει επιπλέον χρέωση  δυόμιση (3,10) ευρώ (€). Οι αγορά προϊόντων άνω του συνόλου των τριάντα (40) ευρώ (€) είναι χωρίς χρέωση εντός αττικής.

 

Τραπεζικός Λογαριασμός: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR33-0171-7800-0067-8011-9318-855

Δικαιούχος: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ​​

Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά των προϊόντων, ο παραλήπτης προτρέπεται αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας του να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα μέσω email στο info@horecacandles.gr ή στο Τηλ.: 210 5738387 . Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα της αντικατάστασης των προϊόντων του εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του.

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

 

1. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί

 

2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής

 

3. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.

 

4. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα

 

5. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει ο καταναλωτής πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

 

1.Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» των προϊόντων .

 

2.Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, καταναλωτής μπορεί να καλέσει στο  210 5738387 και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς του.

 

3.Μετά την παραλαβή του προϊόντος, ο καταναλωτής μπορεί να καλέσει στο 210 5738387 ή να επικοινωνήσει μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης θα τον εξυπηρετήσει άμεσα και θα τον ενημερώσει για τις επιλογές του.

 

4.Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και ο καταναλωτής επιθυμεί την ακύρωση της, τότε επικοινωνεί με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 210 5738387 και δίνει τα στοιχεία της παραγγελίας του. Επίσης εφόσον η παραγγελία έχει τιμολογηθεί και έχει πλέον δρομολογηθεί για την παράδοση της, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει ο καταναλωτής.

 

Ανωτέρα Βία

 

To horecacandles.gr δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για τυχόν καθυστερήσεις που θα προκληθούν από συνθήκες πέρα από τον έλεγχό της, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης, καταστροφές, απεργίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή εκτός, πολέμους, τρομοκρατικές ενέργειες, μηχανικές βλάβες και γενικά, οποιοδήποτε περιστατικό δεν επιτρέπει τη σωστή εκτέλεση των παραγγελιών. Η εταιρεία θα προβεί στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

 

ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ​​

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 24% και είναι τελικές.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)​

Όλο το περιεχόμενο του horecacandles.gr, εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), που ενδεικτικά περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. (εφεξής περιεχόμενο) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης horecacandles.gr (εφεξής horecacandles) και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο. Η keriland διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα αναφορικά με το περιεχόμενο και τα αντίγραφα που δημιουργούνται βάσει αυτού. Το περιεχόμενο του horecacandles.gr διατίθεται στους επισκέπτες/ χρήστες της για προσωπική χρήση. Το περιεχόμενο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς σχετική ειδοποίηση κατά την κρίση της horecacandles. Μετά την αποδοχή των όρων χρήσης, επιτρέπεται η μη εμπορική χρήση και η αναπαραγωγή του, ολική ή μερική, με την προϋπόθεση ότι το αναπαραγόμενο προϊόν είναι ελεύθερα διαθέσιμο στη συνέχεια μέσω του Διαδικτύου ή άλλου πρόσφορου μέσου και συνοδεύεται από ευκρινή και διακριτή αναφορά στην πηγή προέλευσής του. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί την γραπτή ρητή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος horecacandles.gr και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου του horecacandles.gr, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με στο info@horecacandles.gr ή στο Τηλ.: 210 5738387.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη του horecacandles.gr υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση το horecacandles διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες του horecacandles.gr παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση του horecacandles.gr συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Το horecacandles συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του horecacandles.gr, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται στον horecacandles.gr είναι τα ακόλουθα:

• Για την εγγραφή του επισκέπτη / χρήστη ως συνδρομητή σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της επιχείρησης ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Email.

• Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της επιχείρησης από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Email.

Η επιχείρηση είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών του. Ο επισκέπτης/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. (Κατσαντωνη 15, Περιστερι 144 51, Τηλ.: 210 5738387 ). Η επιχείρηση μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/ χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της ιστοσελίδας, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/ χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα της ιστοσελίδας συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης/ χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης/ χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ​

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας διατίθεται «ως έχει» και η επιχείρηση δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Η επιχείρηση, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της ιστοσελίδας στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επίσης, η επιχείρηση δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η επιχείρηση δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές (“servers”) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η επιχείρηση.

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)

Η παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η επιχείρηση για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

Το horecacandles.gr παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/ χρηστών του horecacandles.gr, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή του horecacandles.gr, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης του horecacandles.gr αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων της, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.